Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]  Не искаме да вървим срещу хората, а

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg  Не искаме да вървим срещу хората, а
Коментари Харесай

Министър Ананиев: Не искаме да вървим срещу хората

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]  

Не желаеме да вървим против хората, а в противен случай - да сме обединени, с цел да реализираме по-добри резултати. Затова заповедта ми за в този момент ще остане като рекомендация и ще се вкара едвам, когато има консенсус в обществото. Искам да благодаря на всички жители, тъй като в действителност има смяна в мисленето, има смяна в държанието на хората и то е видно. Тоест българският народ очевидно в такива сериозни моменти намира сили да се стреми към общата цел, тъй като тази цел е и на всеки един човек - здравето му. Това разяснява в изключително изказване в народен ефир здравният министър Кирил Ананиев откакто преди минути заяви, че заповедта за наложителни маски на всички открити и закрити публични места за момента се анулира.

Обръщам се към тези хора, които не одобряват нашата мярка за маските или нямат опция да си купят маски, дано поддържат разпоредбите на с оциалната отдалеченост, на обществената отговорност. Нека не се струпват доста хора на едно място, тъй като в последна сметка няма за можем да получим резултата, който търсим за ограничение разпространяването на ковид, разяснява още министър Ананиев.

Приоритетно ще тестваме медицински личен състав в лечебните заведения, където има постъпили заболели пациенти. Те ще попаднат на тези 1000 теста, които считаме да създадем като представителна извадка, уточни той.

 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР